truck scania

Karjapuskurit kuorma-autoihin verkkokaupasta!

Laadukkaat karjapuskurit ja suojaraudat lisävaloineen kuroma-autoihin.

Karjapuskurit kuorma-autoihin verkkokaupasta!

Laadukkaat karjapuskurit ja suojaraudat lisävaloineen kuroma-autoihin.

UUDET TUOTTEET KUORMA-AUTOON

KARJAPUSKURIT KUORMA – AUTOIHIN VALORAUDAT.COM VERKKOKAUPASTA!

Täältä löydät erittäin laadukkaita karjapuskureita raskaan kalustoon sekä muita lisävarusteita kuten valotelineitä sekä suojarautoja.

Shoppailet Valoraudat.com verkkokaupassa huolettomasti koska suuri osa tuotevalikoimastamme ovat EU-sertifioituja eli tienliikennekelpoisia karjapuskureita ja lisävarusteita.

MAN TGX Karjapuskurit lisävarusteet Valoraudat.com

MAN TGX

Mercedes Benz Actros Karjapuskurit lisävarusteet Valoraudat.com

MB ACTROS

SCANIA SRPG Series Karjapuskurit lisävarusteet Valoraudat.com

SCANIA S,R,P,G-Series

VOLVO FH

Volvo FM 2014 Karjapuskurit lisävarusteet Valoraudat.com

VOLVO FM

VOLVO FMX

DAF XF & CF

karjapuskurit laillisia? – Kyllä.

Karjapuskurit tuo kuorma autoihin tyylikkäällä tavalla turvallisuutta sekä luo yksilöllisyyttä joka varmasti huomataan. Moni ajattelee, että onko karjapuskurit sitten laillisia? 

” Liikenne– ja viestintäministeriön asetus auton rakenteen muuttamisesta annetun liikenneministeriön päätöksen 17 §:n muuttamisesta

3. N1-luokan ajoneuvon ja kokonaismassaltaan enintään 3,5 tonnin M1-luokan ajoneuvon etupuskurin täydentäminen tai korvaaminen karjapuskurilla tai muulla etusuojajärjestelmällä on sallittu ainoastaan, jos karjapuskuri tai muu etusuojajärjestelmä on tyyppihyväksytty etusuojajärjestelmien käytöstä moottoriajoneuvoissa ja neuvoston direktiivin 70/156/ETY muuttamisesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2005/66/EY, jäljempänä etusuojajärjestelmädirektiivi, mukaisesti.


1. Tämä asetus tulee voimaan 21 päivänä marraskuuta 2006.

2. Tämän asetuksen estämättä N1G-luokan ja kokonaismassaltaan enintään 3,5 tonnin M1G –luokan ajoneuvon puskurin täydentäminen tai korvaaminen muulla kuin etusuojajärjestelmädirektiivin mukaan tyyppihyväksytyllä karjapuskurilla tai muulla etusuojajärjestelmällä on sallittu suorittaa 24 päivään toukokuuta 2007 asti noudattaen tämän asetuksen voimaan tullessa voimassa olleita vaatimuksia.  ”

MiksMetec kiirejakindel 1280x587 1

Karjapuskurit kuorma autoihin edullisesti - Valoraduat.comKuvassa Scania täydellisesti yhteensopivilla lisävarusteilla johon kuuluu mm. Metec GRIFFIN I karjapuskuri verkolla, Scania S-Serie 2019< – Metec sivuputket LED valoillaScania S-Serie 2016< – Metec HYDRA LED kattovaloteline.

EU – hyväksytyt lisävarusteet Valoraudat.com verkkokaupasta!

Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista Euroopassa valmistetuista karjapuskureista, valotelineistä sekä suojaraudoista jotka luonnollisesti täyttävät kaikki EU-ssa vaaditut kriteerit ylläpitämään turvallista liikennettä.

Karjapuskurit kuorma autoihin Valoraudat.com

METEC lisävarusteet kuorma autoihin!

Valoraudat.com verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman erittäin laadukkaita METECin lisävarusteita sekä kuorma autoihin että pakettiautoihin. 

Miksi METEC lisävarusteet?

1.  EU – hyväksytyt lisävarusteet.

2. Pintakäsittelyllä 6 vuoden takuu.

3. Varsin nopeat toimitukset.

Asennettuna ajoneuvoon lisälaitteemme auttavat estämään tai vähentämään itse ajoneuvon vaurioita pienissä törmäyksissä. Valikoimaan kuuluvat suojaraudat, etupuskurin suojat, kuorma-auton etupuskurin suojaraudat, sivuputket, valoraudat ja astinlaudat.

METEC valmistaa lisävarusteita, jotka helpottavat liikkumista ajoneuvoon ja ulos ajoneuvosta kuljetettaessa raskaita tavaroita tai liikkumisvaikeuksien / liikuntarajoitteiden varalta. Valinnasta löydät myös vetokoukun astinlaudat, sivuportaat.

Metecin kehittämien lisävarusteiden avulla kuljettaja näkee tietä tai työmaata paremmin pimeässä tai huonossa näkyvyydessä ja on valmis vaaroille, joita voi esiintyä tien päällä tai lähellä työmaata. Ajoneuvo näkyy paremmin myös muille tienkäyttäjille, mikä auttaa estämään törmäysvaaran. Valoraudat.com verkkokaupasta löydät työvalot, LED-valot sekä muut LAZERIN lisävalot.

Skandinaavisella minimaalisella tyylillä ja hyvin sovitetulla suunnittelulla autosi lisävarusteet ovat huomiota herättäviä ja auttavat sinua löytämään uusia asiakkaita. Jopa työtä tekevä henkilö kulkee tehokkaammin ja nopeammin, jos hän pystyy työskentelemään välineillä, jotka tarjoavat hänelle esteettistä nautintoa ja turvallisuutta.