LAZER lisävalot autoon!

Auton lisävalot suositulta ja tutulta LAZER :rilta, työvaloja, grilli kittejä sekä asennustarvikkeita!

Lisävalot autoon edullisesti!

Lisävalot autoon suosituilta ja tutuilta tuottajilta, työvaloja, grilli kittejä sekä asennustarvikkeita!

ostetuimmat lisävalot autoon

LISÄVALOT AUTOON JOPA 5 VUODEN TAKUULLA!

Täältä löydät erittäin laadukkaita lisävaloja autoon, työvaloja, rallivaloja, lisäkaukovaloja sekä grilli kittejälähes jokaiseen auto merkkiin ja malliin.

Shoppailet Valoraudat.com verkkokaupassa huolettomasti koska suuri osa tuotevalikoimastamme ovat EU-sertifioituja eli tienliikennekelpoisia lisävaloja.

kaikki lisävalot autoon

SEEKER

W-LIGHT

X-VISION

LAZER

lisätietoja auton lisävaloista

Miksi valita LAZER lisävalot?

Lazer lisävalot tunnustetaan maailmanluokan johtavaksi LED-lisävalojen kehittämisessä ja valmistuksessa autoteollisuuden markkinoille. Ison-Britannian valmistajana pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset korkealaatuisista sekä innovatiivisista valoratkaisuista.

· 100% valmistettu Britanniassa.

· Tehokkaimmat ajovalot markkinoilla parhaiden käytettävissä olevien komponenttien avulla

· IP67 / IP69 vedenpitävä 1 m + upotukseen.

· Sisäänrakennettu erittäin tehokas LED-tekniikka.

· ECE testattu kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen.

· Innovatiiviset joustavat kiinnitysjärjestelmät tarjoavat yleisen yhteensopivuuden.

· Räätälöidyt grillisarjat ja kevyet järjestelmät tarjoavat tyylikkään ajoneuvointegraation.


Huolella valittujen LEDien värilämpötila maksimoidaksesi määritelmän ja vähentää samalla korkeamman (sininen / valkoinen) valon lämpötilan aiheuttamaa rasitusta.


Lazer Lamps ilmoittaa mielellään päivittäneensä parannetun Triple-R Elite -sarjan korkealaatuisia valaistusratkaisuja, joita käytetään laajasti henkilöautojen, 4×4 -autojen, kevyiden hyötyajoneuvojen, raskaiden kuorma-autojen ja moottoriurheilun aloilla. Jatkamalla Yhdistyneen kuningaskunnan valmistajien viranomaisten vakuuttamista LED-ajovalojen suunnittelussa ja valmistamisessa, Elite-3-valaisinsarja käyttää komponenttitekniikkaa, joka on jaettu yhtiön korkeimman eritelmän mukaisissa WRC-valaistusratkaisuissa vuosille 2018/9, mikä takaa huipputehon ja valaisimien luotettavuuden päivittäiseen käyttöön.

LAZER lisävalot autoon - Valoraudat.com

Lazer lisävalojen Triple-R sarja on saatavana 4, 6, 8 ja 16 LED-variantteina, lukuun ottamatta Triple-R 16, kaikissa tuotteissa on Lazer-lisävalojen kaksoislähtö, E-Boost-toiminnallisuus. E-hyväksynnän mukaisessa tilassa valaisimet edustavat joitain tehokkaimmista käytettävissä olevista tien laillisista lisävaloista. ’E-Boost’ -tilassa hämmästyttävä valotehon taso tarjoaa uskomattoman etäisyysvalaistuksen ja parannetun valon leviämisen, joka ei jätä mitään mielikuvitukselle. Lazer-lisävalojen johtaja, Ben Russell-Smith selittää: ”Elite-3-mallisto käyttää yhdistelmää uusimmasta erittäin tehokkaasta LED-tekniikasta. Korkean intensiteetin LEDien keskus tuottaa pitkän kantaman valaistuksen, kun taas ulkoreunoilla useiden LEDien järjestely tarjoaa erittäin mukavan valon leviämisen vasemmalle / oikealle, mikä aikaisemmin saavutettiin vain lisäämällä Reeds Objektiivin vaihtoehdot. Muokattu erittäin heijastava, tyhjiömetallisoitu optiikka on suunniteltu huolellisesti optimoimaan valonjakoa edelleen vähentämällä valon leviämistä ylös / alas, joten Triple-R Elite-3 -sarja soveltuu hyvin myös matalaan asennukseen ajoneuvon etuosaan.

LAZER lisävalot MB Valoraudat.comKuvassa Mercedes Benz V-Class täydellisesti yhteensopivalla grillikitillä. LAZER grilli kit paketit V-Class 2014-

EU – hyväksytyt lisävalot autoon Valoraudat.com verkkokaupasta!

Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista Euroopassa valmistetuista lisävaloista jotka luonnollisesti täyttävät kaikki EU-ssa vaaditut kriteerit ylläpitämään turvallista liikennettä.

Kaikissa valaisimissamme käytetään korkeaa tehoa ja luokan johtavia heijastinjärjestelmiä, jotka on suunniteltu maksimoimaan valoteho taajuus-,  ja pitkän kantaman sädekuvioissa. Valontuottoa optimoidaan jatkuvasti dynaamisella taajuusmuuttajamodulaatiolla, joka säätelee LEDien käyttövirtaa ottaen huomioon lampun ympäristö- ja lämpöolosuhteet. Lisävaloilla on 5 vuoden takuu (Utility-sarja 2 vuotta) ja ne on rakennettu kestämään.


Lazer: illa on ilo ilmoittaa innokkaasti odotettavissa olevan LINEAR-sarjan lanseerauksesta. Täyttämällä arjen tiemarkkinoiden erityisvaatimukset, mukaan lukien henkilöautojen, 4×4-,  ja maastoautojen tuotteet edustavat poikkeuksellista arvoa tarjoamalla samalla sekä valaistuskykyä että rakennuslaatua, mikä merkitsee Yhdistyneen kuningaskunnan valmistajien asemaa tällä hetkellä globaalina johtajana, autojen lisävalaistuksessa.

LAZER lisävalot autoon - Valoraudat.com

Skandinaavisella minimaalisella tyylillä ja hyvin sovitetulla suunnittelulla autosi lisävarusteet ovat huomiota herättäviä ja auttavat sinua löytämään uusia asiakkaita. Jopa työtä tekevä henkilö kulkee tehokkaammin ja nopeammin, jos hän pystyy työskentelemään välineillä, jotka tarjoavat hänelle esteettistä nautintoa ja turvallisuutta.

LAZER edustaa parasta käytettävissä olevaa tielaillista ajovaloa, ja niiden odotetaan olevan suosittuja tien viritys-, 4×4- ja hyötyajoneuvoaloilla, samoin kuin ralli- ja rata-moottoriurheilun aloilla, jotka etsivät kaikkia kilpailuetuja.

Kuten kaikki Lazer Lamps -tuotteet, Triple-R Elite-3 -sarja on rakennettu vaativiin olosuhteisiin, jotta voidaan maksimoida valaistuskykyä sekä tuotteiden luotettavuutta ja pitkäkestoisuutta. Kaikkien lisävalojen alustat peitetään huolellisesti valittujen LEDien värilämpötilan maksimoimiseksi terävyyden ja eteenpäin suuntautuvan tien määrittelemiseksi kattavasta 5 vuoden takuusta, jotta tuote ja palvelu olisivat vertaansa vailla.