Toyota RAV4 lisävarusteet | VALORAUDAT.COM

Toyota RAV4 lisavarusteet VALORAUDAT.COM

Valoraudat.com verkkokauppa tarjoaa Toyota RAV4 lisävarusteet erittäin edullisin hinnoin, koska kukahan kehtaa ajaa alastomalla autolla!

Aletaampas historiasta eli Toyota RAV4 sai alkunsa vuonna 1994 Japanissa ollessaan ensimmäisiä katumaastureita markkinoilla, ulkonäöltään muistutti hieman pingviiniä mutta ei enemmän kuin Kodiaq nykyään, ollessaan silti nokkela ja suhteellisen tilava katumaasturi, olihan sitä saatavilla myös viisiovisena:

2560px 1999

Moottorina toimis melko mainiosti 2.0 nelisylinterinen suora huikeilla 89 kilowatilla, etu sekä neliveto että viisi pykäläinen manuaali ja nelivaihteinen automaatti olivat silloin vaihtoehtona.

Yli 27 vuotta myöhemmin – Toyota RAV4 Hybrid Active 2021

Pakko sanoa että kehitystä on jonkin verran ollut, toki luulimme tai ehkä toivoimme että tänä päivänä autot jo lentäisikin no jospa annetaan sille vielä hetki aikaa. Nykyään Toyota RAV4 näyttää kutakuinkin tältä:

Uudet Toyota RAV4 lisävarusteet netistä

Tilavampi ja suorituskykyisempi katumaasturi kuin 27 vuotta sitten? Eikö olekin? Tämän artikkelin alapuolella saat jättää rehellistä kommenttia kyseisestä katumaasturista. Itse en ole kyseistä vehjettä ajanut joten on vaikeaa arvostella sen tarkemmin kuin vain ulkonäön ja paperille kirjoitettujen lukujen perusteella, voin kuitenkin sanoa että Toyota RAV4 nokka on kuin luotu kantamaan lisävaloa ja kyljet sen verran nätit että pakko suojata tyylikkäillä astinlaudoilla.

Toyota RAV4 lisävarusteet – valoraudat, kylkiputket, astinlaudat, lisävalot jne…

Eihän meillä oikeastaan ole mitään alastonta Toyota RAV4 vastaan, mutta mikäli sisällä kuitenkin palaa kutina hieman tuunata turvallisemmaksi esimerkiksi lisävaloilla, valotelineillä tai astinlaudoilla niin mikäs siinä, kyse kuitenkin markkina arvon säilyttämisen kannalta järkevästä päätöksestä. Tässä 3 hyvää syytä hankkia terästä Toyota RAV4:seen:

  1. Suojaraudan hankinnalla puskurit kiittää ja kumartaa!

  2. Valorauta on kuin 2in1 – lisävalo(t) hienosti päälle eikä hirvet satuta etupuskuria!

  3. Astinlaudat sekä kylkiputket säästävät tutkitusti lommuilta parkkipaikoilla!

Valoraudat.com verkkokaupasta löydät Toyota RAV4 lisävarusteet edullisesti, erittäin suosittuja RAV4 lisävarusteita juuri nyt: 

Katso kaikki Toyota RAV4 lisävarusteet: